Canlı Yayın Hizmetimiz Vardır. Web Tasarım Burak ASLANTAŞ Burak Production© Copyrıght© 2011-2012 Tüm Hakları Saklıdır...Görüşlerinizi İletişim butonuna tıklayarak belirtebirlirsiniz... Ödevler butonuna tıklayarak etkinliklerimizi göre bilirsiniz... Yorumlarınızı ve Beğenilerinizi Bekliyoruz... by BURAK PRODUCTION©

3 Ağustos 2012 Cuma

İzmirde Elektrikli Bisiklet Satışı, Tamiri, Bakımı


Elektrikli bisiklet kullanıcıları günden güne artıyor. Bu artışın sonucunda kullanıcılar elektrikli bisikletlerin tamir, bakım ve modifiye işlemlerini yaptıracak yer arıyorlar. Ancak kullanıcıların en büyük şikayeti istedikleri anda ne yetkili servisin irtibat numarasını bulabilmeleri; ne de tamir, bakım ve hatta akü satışı veya modifiye işlemleri için bir yer bulabilmeleri.Elektriklibisiklet.gen.tr yönetimi ve bizzat bir elektrikli bisiklet kullanıcısı olarak bizler de kullanıcıların bu isteğine cevap verebilmek için İzmir’de arayışa girdik. Sonunda İzmir Kahramanlar’da tam da isteklerimize cevap bulabileceğimiz bir yer olan Barış Motor‘u bulduk. Bu yer bir motosiklet tamircisiydi. Aynı zamanda Ekobis ve Stmax’ın yetkili servisi olan Barış Motor’un sahibi Altunay Barış ÇELİK ile bir süre sohbet etme imkanımız oldu. Kendisinin elektrikli bisikletler konusunda gerçekten bilgi sahibi olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle akü satışıve alarm takılması konusunda bizlere yardımcı olabileceğini söyledi. Dilerseniz Barış Motor’da neler yaptırabilirsiniz kısaca bahsedelim.

BARIŞ MOTOR’un sunduğu hizmetler:

Ekobis Yetkili Servisi

……………………………………………………………………………

Stmax Yetkili Servisi

……………………………………………………………………………

Sıfır ve İkinci El Elektrikli Bisiklet Satışı

Barış Motor’dan Stmax ve Ekobis markalı ister sıfır, ister ikinci el elektrikli bisikletleri Türkiye’nin her yerinden kargo ücreti ödemeden sipariş edebilirsiniz. Satış sonrası hem sıfır hemde ikinci el ürünlerine (ikinci el ürünlerin bakımları Barış Motor’da yaptırılmak şartı ile) senelik servis garantisi sunan Barış Motor aynı zamanda Türkiye’nin her yerine yedek parça gönderimi de yapıyor. Bilgi için lütfen irtibata geçin:
Yetkili Kişi: Barış ÇELİK
Telefon:  0555 559 41 14
Adres:  1411. Sok. No: 71/A Kahramanlar – İZMİR

……………………………………………………………………………

Elektrikli Bisiklet Akü Satışı

Barış Motor’dan Stmax ve Ekobis uyumlu aküler Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderilir. Kargo masrafları alıcıya aittir. Akü ve sipariş bilgileri hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen irtibata geçin:
Yetkili Kişi: Barış ÇELİK
Telefon:  0555 559 41 14
Adres:  1411. Sok. No: 71/A Kahramanlar – İZMİR

……………………………………………………………………………

Elektrikli Bisiklet Alarm Satışı

Elektrikli bisikletinizde alarm yok mu? Barış Motor tüm elektrikli bisikletler ile uyumlu ve takılması çok kolay olan bu elektrikli bisiklet alarmını kargo ile satın alma imkanı sunuyor. Kargo masrafları alıcıya ait olup ayrıntılı bilgi için lütfen irtibata geçin.
Yetkili Kişi: Barış ÇELİK
Telefon:  0555 559 41 14
Adres:  1411. Sok. No: 71/A Kahramanlar – İZMİR

……………………………………………………………………………

Tüm Marka Elektrikli Bisikletlerde Tamir ve Bakım

Ekobis ve Stmax yetkili servisi olan Barış Motor’da ayrıca diğer marka ve model elektrikli bisikletlerin tamirini ve bakımını da yaptırabilirsiniz. Lastikden aydınlatma sistemine, frenden elektrik aksamına kadar her türlü konuda yardım alabileceğiniz Barış Motor adresi 1411. Sok. No: 71/A Kahramanlar – İZMİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder